Kako bi vozačima i đacima bila olakšana preglednost i bezbednost u saobraćaju, Gradsko zelenilo sprovelo je akciju u zonama škola. 

Uz Gradskog zelenila za NS Uživo kažu da su ovi radovi koje sprovode redovno održavanje, a Gradska uprava za saobraćaj ovom preduzeću prosledila je spisak lokacija u gradu gde saobraćajni znaci nisu dobro vidljivi i mogu ugroziti bezbednost.

Redovnom akcijom Gradskog zelenila znaci će biti vidljiviji

Radovi podrazumevaju orezivanje šiblja i grana drveća koje su zaklonile signalizaciju. Na ovaj način zlatno se podiže bezbednost svih učesnika u saobraćaju, a pogotovo onih najmlađih.

nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Neko iz mase
03/09/2021 19:05

Kad završite zone škola, pređite i na redovne puteve. U Petrovaradinu, semafor kod crkve. Iz Preradovićeve, ako skrećete levo na tranzit u Reljkovićevu, imate prvenstvo, ali vas vozači automobila koji iz Preradovićeve idu direktno u Reljkovićevu ne vide od šiblja ili šta je to već (a ne gledaju znak da nemaju prvenstvo) pa veoma često bude “za malo” udes), a još je i pešački kod crkve odmah tu. Kamiondžije uglavnom vide, ali su veći i jači, pa što bi stali i ispoštovali saobraćajna pravila, a i žure na tranzit. Prosto milina.