BIG šoping centar dodelio nagradu 100.000.000. posetiocu

       

Nakon pet godina uspešnog rada, u sredu, 16. januara, zabeležena je i 100.000.000. poseta u BIG-u.

Novosađanka Ivana Zrilić imala je najviše sreće i upravo je njena poseta bila jubilarna, zahvaljujući čemu je osvojila poklon vaučer na 50.000 dinara.

“Ovo je pravo iznenađenje. Došla sam u kupovinu sa sinom Filipom i uopšte nisam očekivala ovako nešto. Veoma sam srećna što sam baš ja osvojila nagradu za 100.000.000. posetu. Nagradu ćemo sa zadovoljstvom potrošiti, a zahvaljujući odličnom izboru u centru to neće biti teško. Hvala BIG-u na ovom prelepom iznenađenju. Želim im još mnogo godina uspešnog rada, a mi ćemo nastaviti da dolazimo i ubuduće“, rekla je Ivana Zrilić, srećna dobitnica koja živi baš u blizini BIG šoping centra.

Iz BIG-a kažu da je ovo tek početak iznenađenja za posetioce u ovoj godini, pored brojnih koncerata i zabavnih događaja koji se organizuju u šoping centru. Da podsetimo, svi ljubitelji zimskih čarolija, ispred centra na raspolaganju imaju i veliko klizalište, svakog dana od 10 do 22 sata.

Više od 100 prodavnica, sjajni kafići i restorani, kao i savremeni bioskop, neki su od razloga zašto posetioci tradicionalno najviše vole kupovinu u BIG šoping centru.

Oni koji nakon kupovine više vole da se zabave uz kvalitetnu nacionalnu kuhinju i muziku, mogu da posete i novootvoreni restoran Nacionalna klasa by Vojvodina.

Autor: nsuzivo.rs/Promo

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments