BIVŠI SUDIJA U ZADRUZI: AKV poziva Snežanu da odustane od ulaska u rijaliti

       
Foto: pink.rs /promo

Povodom informacije objavljene u medijima da će sudija u penziji, bivši sudija Prvog osnovnog suda i nekadašnja pomoćnica ministra pravde Snežana Ilić učestvovati u rijaliti emisiji Zadruga na televiziji Pink, oglasila se Advokatska komora Vojvodine.

Povodom ovog događaja AKV poslala je zvanično saopštenje za medije koje vam prenosimo u celosti.

“Pozivamo gospođu Snežanu Ilić da kao bivša sudija preispita odluku o učestvovanju u rijaliti programu uzimajući u obzir vrstu, kvalitet i kulturni nivo ovakvih emisija i da odustane od najavljenog učestvovanja. Ukazujemo da bi suprotna odluka mogla da ima negativne posledice na ugled pravosuđa u celini, a posebno na dostojnost i uzornost sudija, tužilaca i advokata. Pozivano i televiziju Pink da promeni odluku o učestvovanju u rialiti programu bivše sudije Snežane Ilić”.

Sudija Snežana Ilić je 39. godina radila u sudnici, a od pre tri meseca je u penziji. Njen ulazak u Zadrugu 2 osudilo je i Društvo sudija Srbije i izrazilo je zabrinutost bi ona mogla da naruši ugled svih zaposlenih.

Inače, Snežana je za Blic otkrila da je zadovoljna uslovima koje je dobila od Mitrovića.

“Nismo dugo vodili pregovore o ulasku. Pametni ljudi se brzo dogovore. O ciframa ne mogu da govorim, to je poslovna tajna. Zadovoljna sam ponudom, zato sam i prihvatila. To je bila moja želja da pokušam nešto drugačije u životu”, rekla je za Blic sutkinja.

Rijaliti programi veoma su popularni u svetu, pa i kod nas. Iako mnogi u Srbiji osuđuju ovakve televizijske programe, oni definitivno beleže veliku gledanost. Podsetimo, da su u rijalitije i ranije ulazile ličnosti na visokim političkim i društvenim pozicijama.

Auto: nsuzivo.rs

 

 

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Slava
06/09/2018 13:41

Zena je u penziji moze da radi sta hoce,cak i da udje u rijaliti.Ugled pravosudja ruse sudije koje su i dalje aktivne ali se postuju zakonske rokove za donosenje presuda,sporovi traju po 10god,rocista se zakazuju na nekoliko meseci iako se radi o hitnim sporovima,ne dolaze na posao pre 11h ako uopste dodju,pojedine primaju novac,druge se pojavljuju nage na naslovnim stranama novina….