Foto: Aleksandra Popovic/TONS

Nagradni foto konkurs „Zimska fantazija u Novom Sadu – Biramo najlepše zimske fotografije“ trajao je od 8. decembra do 22. januara 2021. godine.

Više od 130 učesnika podelilo je blizu 400 svojih fotografija, tokom trajanja nagradnog foto konkursa, a stručni žiri, sastavljen od iskusnih fotografa, doneo odluku koje su fotografije ponele epitet najlepše fotografije.

Izabrano je 20 najlepših fotografija, a svaka izabrana fotografija je nagrađena.

  1. Hotel Sheraton – noćenje sa doručkom za 2 osobe – Aleksandra Popović
  2. Hotel Pupin – noćenje sa doručkom za 2 osobe – Jan Valo
  3. Fruške Terme – dnevni spa za 2 osobe – Dejan Valek

Veliki broj fotografija prikazuje trenutke radosti i impresije koje posetioci i sugrađani gaje prema Novom Sadu.

Direktora Turističke organizacije Grada Novog Sada Branislav Knežević rekao je da ovo dobra promocija Novog Sada i sve fotografije koje su stigle prikazale su lepotu grada.

Aleksandra Popović je sa svojom fotografijom pobedila na foto konkursu, a inspiracija za pobedničku sliku datira od malena.

– Žeželjev most je za mene značajan od detinjstva. U ovim kulama su živeli moji baba i deda, i danas živimo mi. Često bih se šetala sa dedom po keju, da bi se naša šetnja završila baš na samom mostu. Kada pomislim na Novi Sad, prva asocijacija mi je baš taj most jer ga gledam svakog dana, od kad otvorim oči, pa sve dok ne spustim roletne – rekla je Aleksandra Popović.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели NS Uživo (@nsuzivo.rs)

Nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments