Foto: nsuzivo.rs

Borislav Novaković, vojvođanska udarna pesnica Narodne stranke, nastavlja da preti novinarima tužbama i sudskim procesima. On je danas ponovo održao performans ispred Gradske kuće u Novom Sadu, i umesto da odgovara na pitanja najavio je da će sa novinarima, koji su se drznuli da pišu o njemu i njegovom stranačkom prijatelju Predragu Dragojeviću, obračunati na sudu. Time je Kalimero gradske političke scene, nastavio sa pretnjama, koje je pre nekoliko dana izneo na društvenoj mreži Tviter kada je novinare nazvao „bednicima koji su dirnuli u osinjak i da će tako i proći“.

Na pitanje naše koleginice, a u vezi sa krivičnim prijavama protiv Predraga Dragojevića, i optužbama da on već osam godina ne dolazi na svoje radno mesto u JKP Vodovod i kanalizacija, Novaković je odreagovao:

– To je predmet sudskog spora za šta će odgovarati vlasnik vašeg medija.

Interesantno je, što tema današnje konferencije nije predmet sudskog spora, već improvizovana politička predstava, jer Novaković očigledno nema osnov i materijalne dokaze da optužbe koje je izneo, ponovi i u sudnici, što nije slučaj sa odgovorima na novinarska pitanja, koje sebično čuva za takvu priliku.

Podsetimo, naš portal je objavio da Predrag Dragojević od 1994. do 2015. ima pet krivičnih prijava, nelegalnu vikendicu, i da godinama ne dolazi na posao.

B. Jovović

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Detelinarac
24/03/2021 15:42

Covek je danas izneo podatke o malom Bosketu kako radi sa Vucevicem a ne vidim da je neko rekao da laze i izmislja za 10.000.000 eura od epsa? Mozemo i to da istrazimo pa da on bude tuzen od strane gradjana za obmanjivanje javnosti!

Djile
25/03/2021 08:02

Doce i montop na sud,kad tad