Stanovnici Limana i Novosađani šokirani su sramotnom akcijom glavnog operativca Dragana Đilasa za Novi Sad Brajana Brkovića, koji je danas oskrnavio zastavu Srbije. U svojoj drskosti, unuk čuvenog srbomrsca Jevrema Brkovića, kao podlogu za ispisvanje grafita mržnje i jeftinih politikantskih parola, koristio je najveći nacionalni i državni simbol – zastavu Srbije. Stanovnici Limana s kojima su reporteri našeg portala razgovarali smatraju da je Brković time pokazao da njegov šef Dragan Đilas i politički istomišljenici Borislav Novaković i Marinika Tepić o Srbiji i građanima Srbije misle sve najgore.

– Mada ima porodični pedigre u mržnji prema Srbima, Brković je samo egzekutor. Inspiratori ovog sramotnog čina su Dragan Đilas, Marinika Tepić i Borislav Novaković. Razumem da neko želi da se dočepa vlasti. Razumem i da mu nije stalo do toga kako će građani živeti, ali mi nije jasno kako neko može da toliko mrzi svoju zemlju? – kaže Jovan Z. (59).

S njegovim mišljenjem se slaže i Danica M. (41). Ali ona ističe da je Đilas svoju mržnju prema Srbiji i svoje pravo lice pokazao u periodu dok je bio na vlasti.

– Neko ko želi dobro svojoj državi i narodu ne može da zatvori više stotina fabrika i bez posla ostavi 800.000 ljudi i dovede ih na ivicu siromaštva, a pritom se brutalno obogati! Da je Đilas želeo dobro Srbiji ne bi iz budžeta izvukao 600 miliona evra građana Srbije i sakrio ih na privatnim računima na Mauricijusu i ko zna gde još. I zato ne treba da čudi što njegovi funkcioneri poput Brkovića, skrnave zastavu Srbije. Njima Srbija i građani ništa ne znače. Njih zanima samo da otimaju od naroda – rekla je Danica. I dodala. – Nije ništa bolji ni onaj Borislav Novaković. Pa on je uhvaćen kako vara, čim je postao poslanik. Lagao je da je bio u Srbiji kada se glasalo za Zakon o radu. A posle je uhvaćen kako je nekom Borovici poklonio neke silne pare, preko 4 miliona evra, mislim da je bilo, i nije odgovarao. To je njegov odnos prema državi i građanima – kaže ova Limanka.

Ivan G. (36) Jedan od žitelja Limana 1, kaže da Novaković i Đilas skrnavljenjem zastave potvrđuju da je nasilje i uništavanje njihova stvarna politika i da, kada bi došli na vlast, šikanirali i maltretirali sve građane koji ne misle kako oni.

– A oni misle samo kako da oslabe Srbiju. Kako da ugroze egzistenciju građana, kako sa njima mogli da manipulišu i da ih ucenjuju. Zato i finansiraju laže ekolikoše ustanke. Njihov cilj je da Srbija propadne. Ali, na njihovu žalost, Novosađani i svi građani Srbije misle drugačije od njih – zaključio je Ivan G.

K.Anđelić

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Борис
14/09/2021 23:01

Па ако се сретне негде у градз полити га медом и сипати перје пи њему

zoki
15/09/2021 12:24

Posaljite ga u crnu goru gde su mu preci . Pa neka tamo pisa po crnogorskoj zastavi .