Na konferenciji za medije predstavljen je projekat “Budi heroj”, idejnog tvorca šampiona mekog srca, Miše Bačulova.

“Budi heroj” projekat ne podrazumeva uplate novca, nego lično učešće pojedinca i baš zato svako od nas može biti nečiji heroj, sa ponosom noseći tu titulu.

“Jednoj porodici smo opremili kupatilo koje je bilo puno vlage, ocu jedne familije smo pronašli posao, dakle svi vi možete biti heroji tako što ćete doprineti onoliko koliko možete. Ako umete da zidate, gradite, javite se, ako možete da donirate bilo šta što vama ne treba, na svaki način možete biti heroj”, izjavio je Bačulov na konferenciji.

https://www.instagram.com/p/B6dLxVLB9eo/

Koordinator projekta Branislav Babić i jedan od prvih heroja vaterpolista Aleksandar Njegovan, koji je predstavnik Beograda za projekat, a koji je i sam pomogao samohranoj majci iz Valjeva, koja se brine o bolesnom sinu, takođe su bili prisutni na konferenciji.

Branislav Babić najavio je humanitarnu dodelu paketića, u sklopu akcije “Budi heroj”, koja će se održati u petak 27. decembra s početkom u 12 časova, na Trgu Slobode.

“Ovo je jedanaesta godina zaredom da dodeljujemo novogodišnje paketiće, a ovog puta smo sakupili 328 paketića za decu Udruženje distrofičara, gluvonemu decu, decu iz Velikog rita, kao i decu koja boluju od cerebralne i dečije paralize. Ovo je prilika da uputimo jedno veliko svim ljudima-herojima”, istakao je Babić i pozvao sve zainteresovane da im se pridruže u petak.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments