Novo druženje na NS Marketu u 2020. godinu ulazi pod sloganom “Buđenje”, najavljujući nove, prolećne, proizvode i akcije izlagača i saradnika. Dvanaesti susret sa malim proizvođačima, kreativcima i inovatorima održaće se na starom mestu, u Kulturnoj stanici “Eđšeg“ 7. marta od 11 do 19 časova.

Pozivaju se svi stari i novi izlagači da se pridruže, te da Novosađankama i Novosađanima, ljubiteljima originalnih, umetničkih, zanatskih i hand made sadržaja omoguće buđenje svih čula i pripremu za najlepše godišnje doba – proleće.

NS Market izlagačima nudi atraktivan prostor, kompletnu logističku podršku koja prati događaje ove vrste, prezentaciju proizvoda i usluga na društvenim mrežama. Dobru energiju koja se na NS Marketu stvara i deli.

Izlagački prostor biće u Centralnoj dvorani KS “Eđšeg“, dok će u maloj sali biti organizovana promocija eteričnih ulja i aromaterapije našeg redovnog izlagača “Natura oleum“. Kao i uvek, biće zabavnih i muzičkih sadržaja.

Svi koji su zainteresovani da novosadskoj publici predstave svoj rad i proizvode na NS Marketu, treba da popune prijavni formular koji se nalazi na sajtu www.nsmarket.rs, a potom ga pošalju na mail adresu [email protected].

Rane prijave poslate do 22. februara omogućavaju izlagačima pogodnosti pri zakupu izlagačkog prostora.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments