NS market započinje ciklus druženja u 2020. godini, u subotu, 7. marta u Kulturnoj stanici “Eđšeg“. Pod sloganom “Buđenje“ najavljuju se nove, prolećne proizvode i akcije izlagača i saradnika.

Dvanaesti NS market biće pravo mesto da obogatimo svoje telo, životni prostor i dušu najlepšom prirodnom kozmetikom, hand made aksesoarima i unikatnim proizvodima. A biće nešto i za ljubitelje pravog, zdravog zalogaja.

U KS “Eđšeg“ posetioci će moći da nabave ručno rađene proizvode od drveta, tekstila, metala, kože, stakla, da degustiraju domaću hranu i piće sa poljoprivrednih gazdinstava, da se prepuste čarima prirodne kozmetike i blagodetima etarskih ulja… A ukoliko još niste odabrali poklone za važne praznike i u martu, 12. NS market je prava prilika da to učinite.

Stalni izlagači NS Marketa, Natura Oleum – essential oils i Mon Cacao kozmetika prirediće radionicu spravljanja prirodne od 12 do 14 časova u Maloj sali. Svi posetioci zainteresovani za svežu kozmetiku od najboljih etarskih ulja imaće prilike da se upoznaju sa načinom spravljanja i njenim blagodetima. Učešće na radionici je besplatno.

Posetioci i izlagači će uživati u dobroj atmosferi i muzici za koju će se pobrinuti DJ Jovan.

Kao i uvek, biraće se Naj štand, a obezbedili smo poklone i za izlagače i za publiku.

Na humanitarnoj tezgi ponovo će proizvode izlagati “Pet Market 021“, koji pomaže životinjama koje nemaju dom. Na njihovom štandu će biti izloženi različiti hand made i predmeti rađeni dekupaž tehnikom, a sav novac biće upućen direktno lečenju, hranjenu i zbrinjavanju uličnih, odnosno napuštenih, životinja.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments