BUDUĆNOST EVROPE: Radionica “Digitalni alati u kulturi“ u KS Svilara

       

U okviru platforme “Budućnost Evrope” biće upriličena radionica “Digitalni alati u kulturi“ u sredu, 29. maja u 19 časova u KS Svilara.

Кako da unapredite vaše poslovanje u oblasti kulture uz digitalne alate? Imate pitanja i nedoumice? Sa kakvim se vi problemima u radu surećete kada su u pitanju nove tehnologije? Imate ideju kako da unapredite svoj rad, ali ne možete to da realizujete?

Poziv je otvoren za sve predstavnike novosadskih organizacija, udruženja i ustanova da se prijave na radionicu “Digitalni alati u kulturi“ koju će voditi tim kompanije Vega IT Sourcing!

Link za prijavu: https://bit.ly/2JQju8L

U prvom delu susreta biće predstavljen društveno odgovorni projekat ove kompanije “Programeri za Novosađane“ kroz koji otvaraju mogućnost da organizacije i institucije apliciraju sa idejama za unapređenje funkcionisanja grada i poboljšanje uslova života građana Novog Sada kroz IT alate.

U drugom delu predstavnici institucija kulture i neinstitucijalnih organizacija imaće priliku da postave pitanja i dobiju odgovore u vezi sa projektom “Programeri za Novosađane“, kao i savete u vezi sa problemima sa kojima se sureću u poslovanju svojih organizacija, a koji mogu biti prevaziđeni modernim IT rešenjima.

Poziv je otvoren prvenstveno za organizacije, udruženja i ustanove iz Novog Sada i Zone 021 (opštine Irig, Sremski Кarlovci i Beočin) koje pretežnu delatnost obavljaju u oblasti kulture, ali su, istovremeno, dobrodošli svi naši sugrađani koje interesuje ova tema.

Autor: nsuzivo.rs/KS Svilara

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments