Foto: Centar za omladinski rad

Centar za omladinski rad, organizacija za mlade iz Novog Sada traži volontere i volonterke koji žive na teritoriji Novog Sada, uzrasta od 15 do 30 godina, koji su spremni da u periodu od 15. februara do 30. juna aktivno učestvuju u planiranju i realizaciji aktivnosti organizacije.

Volonteri i volonterke su kreativni, otvoreni i motivisani mladi ljudi, koji su spremni da posvete deo svog vremena kreiranju društvenih promena.

Traže se volonteri/ke za sledeće volonterske programe:

Kako bi upoznali nove volontere sa radom organizacije i pripremili ih za planiranje i realizaciju aktivnosti, organizatori će održati obavezan Trening za volontere/ke u drugoj polovini februara, a tačne informacije o lokaciji i terminu treninga biće javljene naknadno.

Svi volonteri/ke imaju obavezu da:

  • Učestvuju na uvodnom Treningu za volontere/ke i sličnim treninzima koje organizacija bude realizovala radi unapređenja znanja i veština volontera/ki za obavljanje volonterskih zadataka
  • Volontiraju oko 4 sata nedeljno u planiranju i realizaciji aktivnosti
  • Obavljaju svoje volonterske zadatke u skladu sa Politikom volontiranja CZOR-a

Tokom obavljanja volonterskih zadataka, volonteri/ke imaju pravo na:

  • Refundaciju putnih troškova
  • Refundaciju komunikacijskih troškova
  • Hranu i osveženje
  • Volonteri CZOR-a stiču priliku da učestvuju na različitim edukacijama i treninzima, putuju u zemlji i inostranstvu i učestvuju u različitim zabavno-edukativnim aktivnostima koje organizuje Centar za omladinski rad
  • Podršku omladinskog radnika ili omladinske radnice

Poziv za volontiranje biće otvoren do 31. januara 2020. godine, do 23:59h, a prijave se mogu izvršiti putem formulara za online prijavu.

Nakon online prijave, izabrani kandidati biće pozvani na intervju. Rezultati selekcije biće poznati i objavljeni najkasnije 15. februara 2020. godine.

Napomena: jedna osoba može konkurisati na više programa volontiranja, ali može učestvovati u samo jednom.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments