Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević čestitao je svim građanima koji obeležavaju Božić po gregorijanskom kalendaru taj praznik sa željom da predstojeće dane provedu u zdravlju, sreći i blagostanju.

– Želim da najradosniji hrišćanski praznik proslavite u miru i veselju u krugu porodice. Božić nas podstiče na međusobno poštovanje i praštanje, a istovremeno budi novu snagu u svakom pojedincu, snagu koja nam je sada kao društvu itekako potrebna. Neka nam u ovim izazovnim vremenima, radost Hristovog rođenja ispuni srca i pomogne da lakše podnosimo životne teškoće – ističe se u čestitki gradonačelnika Miloša Vučevića.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović čestitao je danas Božić sveštenstvu i svim vernicima koji ovaj veliki hrišćanski praznik slave po gregorijanskom kalendaru.

– U ime Pokrajinske vlade i u svoje lično ime, želim srećan i blagosloven Božić svim građanima koji slave najradosniji hrišćanski praznik po gregorijanskom kalendaru. Neka nas praznični dani podsete na najvažnije ljudske vrednosti – zajedništvo, razumevanje i toleranciju i neka u vaše domove i srca donesu zdravlje, mir i radost koju ćete podeliti sa svojim najbližima – navodi se u čestitki predsednika Mirovića.

Čestitku je uputila i sekretarka za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama Dragana Milošević.

– Povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika – Božića, svim vernicima koji ga slave po gregorijanskom kalendaru upućujem najiskrenije čestitke – poručila je Miloševićeva i dodala da će godina za nama ostati obeležena pandemijom virusa kovid 19, a da nas je taj strah od neizvesnosti okrenuo pravim hrišćanskim vrednostima.

– Najvrednija od svih upravo je briga o porodici, i zato vam želim da ovaj i svaki naredni Božić, kao praznik mira i dobrote, proslavite u dobrom zdravlju i sreći, okruženi svojim najmilijima – poručila je u čestitki Dragana Milošević.

Nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments