Cineplexx Promenada napraviće pravi ugođaj za najmlađe tokom vikenda

       

Tokom vikenda, Cineplexx Promenada napraviće pravi ugođaj za najmlađe i njihove porodice tokom Grinč vikenda i Grinč žurke. 

Danas, 17. novembra od  16 do 18 časova povodom ekskluzivne premijere dugoočekivanog animiranog filma “Grinč”, najmlađi će imati priliku da se zabave na svojevrsnoj Grinč žurci u novootvorenom bioskopu Cineplexx Promenada u Novom Sadu.

U susret praznicima posetioci bioskopa će, zajedno sa YouTube zvezdom Yasserstainom, kititi jelku koju je Grinč poslao direktno iz Holivuda, mališani će moći da se posluže ukusnim medenjacima, da se maskiraju u Grinča uz animatore koji će raditi popularni “facepaint”, kao i da se oprobaju u zanimljivim takmičenjima koje će sprovesti animatori.

Tokom celog dana biće organizovane projekcije animiranog filma “Grinč” kada će najmlađi Novosađani i svi posetioci Cineplexx Promenade prvi u Srbiji imati priliku da pogledaju ovaj neodoljiv crtać.

Bioskop Cineplexx Promenada ima osam sala kapaciteta od 1246 sedišta. Jedna od sala opremljena je superiornom MX4D tehnologijom, odobrenom od strane Holivudskih studija koji prikazuju blokbastere u 4D tehnologiji sa čak 14 različitih specijalnih efekata. Sve sale su opremljene RealD 3D sistemom, najnovijim laserskim projektorima, kao i vrhunskim procesorima zvuka. U holu bioskopa posetiocima će biti na raspolaganju prvi put u Novom Sadu svojevrsna zabava u vidu Virtual Reality-ja.  Svi ljubitelji bioskopa biće u prilici da iskuse gledanje filmova u potpuno drugačijem položaju, ležeći u udobnim sofama, ekskluzivno u Cineplexx Promenadi. Zaljubljeni parovi će imati priliku da film sve vreme gledaju zagrljeni u specijalnim, ljubavnim sedištima, koja će biti zastupljena u svim salama, a poseban komfor pružiće specijalna VIP Premium sedišta sa dodatkom taburea za noge.

Cineplexx Promenada predstavlja zajedničku saradnju Cineplexx-a, austrijske bioskopske grupacije sa preko pet decenija iskustva u filmskoj industriji i Art Viste iz Beograda, najuspešnije domaće kompanije u prikazivačkoj delatnosti koja je na tržištu prisutna više od 20 godina.

Danas Cineplexx mrežu čini 42 multipleksa i šest tradicionalnih bioskopa u Austriji, Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Grčkoj, Albaniji i Italiji sa više od 300 sala. Četiri buduća multipleksa su trenutno u izgradnji. Tokom 2017. godine, Cineplexx bioskopi ugostili su oko 12 miliona posetilaca.

 

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments