Bioskop Cineplexx Promenada obeležiće 15. novembra dve godine rada i druženja sa ljubiteljima sedme umetnosti uz neverovatnu cenu ulaznica od 190 dinara. 

Zbog situacije uzrokovane pandemijom, ove godine nije moguće okupljanje u holu bioskopa, ali je iz tog razloga za sve posetioce pripremljena sjajna akcija u kojoj možete uživati sa svojom porodicom i prijateljima. Savetujemo ukoliko poželite da kupite svoju kartu to učine već danas i da se na taj način izbegne stvaranje gužvi na blagajni bioskopa Cineplexx Promenada.

Bioskop Cineplexx Promenada otvorio je svoja vrata za posetioce 15. novembra 2018. godine. Specijalni gosti te večeri bili su glumci i autori filma “Južni vetar”.

Upravo film “Južni vetar” možete pogledati po specijalnoj ceni od 190 dinara i to u MX4D tehnologiji. Organizatori nisu zaboravili ni ostale ljubitelje specijalnih efekata poput snega, kiše, balončića, magle, pomeranja sedišta i drugog, jer ćete uz ove efekte moći da pogledate i neke od filmova iz prethodnih sezona: “Dedpul 2”, “Tiho mesto”, “Hotel Transilvanija 3” i “Kralj lavova”.

Svi posetioci uživaće u raznovrsnom žanrovskom repertoaru na velikom platnu po fantastičnoj ceni ulaznice. Samo neki od naslova su dva nova filma  – horor komedija “Tripozno” sa Vins Vonom u glavnoj ulozi i novi domaći film o Svetozaru Miletiću “Ime naroda”.

Najmlađi posetioci uživaće u filmovima kao što su “Kućni patuljci: Operacija kolačići”, “Lesi se vraća kući”, “Trolovi: Svetska turneja”, “Mulan” i “Rat s dekom”.

Celokupan repertoar za divan dan bioskopa Cineplexx Promenada pogledajte na linku: www.cineplexx.rs  

Karte po ceni od 190 dinara su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Promenada.

Iznenađenja za sve posetioce ne završavaju se 15. novembra. Cineplexx Promenada pripremila je poklon od 2000 bodova svakom članu Cineplexx bonus kluba za kupljenu ulaznicu u periodu od 16. do 22. novembra.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments