Foto: Archyde
Bioskop Cineplexx Promenada slavi Cineplexx dan i nagrađuje ljubitelje filmova specijalnom cenom ulaznice. Samo tog dana, u bioskopu Cineplexx Promenada će cena karte biti 200 dinara za sve filmove.  

Bioskop Cineplexx Promenada pobrinuo se za raznovrsnu ponudu fimova za Cineplexx dan, pa će najmlađi uživati u avanturama Diznijevih junaka Raje i Džoa u animiranim filmovima sinhronizovanom na srpski jezik “Raja i poslednji zmaj” i “Duša”, kao i u nestašlucima višedecenijskih rivala Toma i Džerija.

Takođe, na reportoaru će se naći i “Mortal Kombat”, kao i “Niko”.  Anđelina Džoli vas očekuje u filmu “Oni koji mi žele smrt”, a sjajna glumačka postavka, predvođena Robertom de Nirom, Morganom Frimanom i Tomi Li Džonsom u sjajnoj komediji “Veliki povratnici”. Nominovana za nagradu Oskar u kategoriji najbolja glumica, Keri Maligan zablistaće na velikom platnu u filmu “Žena koja obećava”. Kralj čudovišta i kralj Ostrva lobanja kreću jedan na drugog u borbi za nadmoćnu monstruoznu superiornost u najspektakularnijoj bici svih vremena u filmu “Godzila protiv Konga”.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments