Foto: Preentscreen YT

BAČKA PALANKA – Branislav Šušnica, jedan od poverenika Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Bačka Palanka, održao je konferenciju za novinare i obavestio javnost o prelasku članova POKS-a u Srpsku naprednu stranku, u ovoj opštini.

Šušnica se prvenstveno osvrnuo na najnovija dešavanja u Narodnoj skupštini i napade na predsednika Srbije, Aleksandra Vučića.

“Želeo bih da istaknem da smo svi svedoci dešavanja u Narodnoj skupštini. Cirkusa koji je opozicija napravila i napada na predsednika Republike, Aleksandra Vučića. Videli smo napad lažnih demokrata, lažnih desničara, lažnih patriota, napad onih koji misle da se Kosovo i Metohija brani iz tople beogradske fotelje”, rekao je Šušnica i dodao da Opštinski odbor SNS Bačka Palanka daje punu podršku Vučiću i njegovoj politici mira i stabilnosti.

Prema rečima Steve Karanovića, poverenika Opštinskog odbora POKS Bačka Palanka, dešavanja u Skupštini Srbije pokazala su da je Pokret obnove kraljevine Srbije uništio ideju partije kojoj je pripadao, te da je doneo odluku da podrže politiku Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke i učlane se u tu partiju.

“Kao što je predsednik rekao, ne brani se stranka, zemlja i bilo šta iz beogradskih kafana i sa lažnim patriotizmom. Gledajući predsednika Srbije koji je svojim radom i delima pomogao da se ova naša Srbija razvije, da imamo škole, puteve bolnice i sve ostalo koje smo mi podržavali u zadnjih 10 godina, ne možemo da ostanemo imuni na huliganstvo koje se dogodilo, napade koji su se desili u najvišem Domu naše države. Samim tim, daćemo punu podršku Vučiću i priključićemo se SNS, da zajedno pobedimo huliganstvo i lažne patriote. Pogotovo bih istakao te neke Dveri i Zavetnike, koje je vrh stranke kojoj sam pripadao primio u neke svoje skute, da prave ekscese koji ne priliče toj plemenitoj ideji povratka ustavne monarhije koje smo zastupali sve ove godine. Pomno slušajući predsednika Vučića koliko on ističe da mi u Srbiji moramo sačuvati mir i stabilnost i sav taj napredak. Još jednom ću čvrsto ponoviti da će imati punu podršku članova iz Opštnskog odbora POKS-a, koji će se priključiti radu i učlaniti se u Srpsku naprednu stranku”, zaključio je Karanović.

vojvodinauživo.rs

4 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
SNS Uzivo
09/02/2023 20:25

Veseli se srpski rode, ljubitelju neslobode! 🙂

Pavle
09/02/2023 20:34

Podržavali Vuka pa POKS sada SNS prave patriote.

Her Zika Pavlovich
10/02/2023 08:58
Reply to  Pavle

Prijo ovo sve moj do mojega

Staša dvocevka
09/02/2023 21:56

gospoda bas uliva poverenje, mislim baš, baš