Čovek kog je maloletnik vezao za drvo, najverovatnije umro od gladi i žeđi

       
Foto: MUP

Novosadska policija uhapsila je jednog maloletnika iz Sremskih Karlovaca osumnjičenog za ubistvo, saopštilo je juče Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Kako Dnevnik nezvanično saznaje, maloletnik, koji ima 14 godina i problematičnog je ponašanja, tereti se da je 31. avgusta, u bagremaru na izlazu iz Sremskih Karlovaca, vezao ruke i noge Ž. M. (64) i ostavio ga. Čovek je preminuo, a njegovo telo pronađeno je u nedelju, nakon čega su obavljeni uviđaj i obdukcija, navodi se u saopštenju.

Ž. M. je, kako Dnevnik saznaje, živeo s majkom u Bukovačkoj ulici u veoma lošim uslovima. Bio je miran i povučen čovek. Njegov nestanak prijavile su komšije 1. septembra, a u šumi je, vezan za drvo, najverovatije umro od gladi i žeđi.

Nesrećni čovek nađen je juče na istom mestu s nogama vezanim za drvo. Na njemu nije bilo tragova nasilja, niti bilo kakvih tragova koji bi ukazivali na to da je pokušao da se oslobodi.

Četrnaestogodišnjak vezao Ž. M. (64) vezao za drvo 31. avgusta a beživotno telo nađeno u nedelju

Ne postoji jasan motiv za takvo ubistvo. S obzirom na to da je reč o siromašnoj porodici, koristoljublje kao motiv za zločin je isključeno. Pretpostavlja se da je reč o bahatosti dečaka koji je, s obzirom na to da ima punih 14 godina, krivično odgovoran.

Maloletnik verovatno nije hteo da ga ubije, nego ga je maltretirao. Zašto se predomislio i nije došao po njega, još nije jasno. Očigledno o posledicama uopšte nije razmišljao, navodi se u Dnevniku.

Izvor: Dnevnik / nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
S.
12/09/2018 10:57

Nije mogao umreti od gladi i žeđi osim ako pre toga nije dugo gladovao. Mogao je umreti od žeđi jer ta smrt nastupa mnogo ranije od smrti od gladi.