Filozofski fakultet Univerziteta u Novom Sadu organizuje Dan otvorenih vrata u subotu, 24. februara 2018. godine,  od 10 do 14 časova.

Tokom Dana otvorenih  vrata, svi zainteresovani budući studenti i njihovi pratioci, moći će bliže da se upoznaju sa studijskim programima koje Fakultet realizuje, ali i sa njegovim radom i organizacijom,  i aktivnostima centara kao što su prolećna škola statistike, prolećna škola arheologije, letnji kamp kineskog jezika i drugo.

Od 10 časova biće organizovana dežurstva na svim odsecima, a od 11 časova prijem za sve buduće studente u amfiteatru Fakulteta,  gde će ih pozdraviti dekanski tim i student prodekan. Tom prilikom biće im predstavlјen Fakultet i prezentovan kratki film o nekadašnjim studentima koji su danas uspešni i ostvareni lјudi na svim meridijanima,  pod naslovom „Kuda posle Filozofskog?“

Od 12 do 14 časova svaki odsek će organizovati grupni prijem za svoje buduće studente gde će im detalјno biti predstavlјeni studijski programi i gde će dobiti uputstva za polaganje prijemnog ispita. Pored toga, moći će da prelistaju i udžbenike, kao i da razgovaraju sa aktivnim studentima i profesorima i saznaju sve što ih zanima u vezi sa studiranjem na Filozofskom fakultetu.

Takođe,  budući studenti i njihovi pratioci moći će da obiđu i pogledaju i interaktivnu izložbu ”Filozofski fakultet u 21. veku” napravlјenu u proširenoj realnosti, čiji je sadržaj vidlјiv samo pomoću pametnih telefona ili tableta.

Filozofski fakultet realizuje 50 akreditovanih studijskih programa na sva tri nivoa studija, a od ove godine i prve dvopredmetne studije – Engleski jezik i književnost sa drugom stranom filologijom (ruskom, francuskom ili nemačkom).

 

Autor: nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments