Foto: Grad Novi Sad
Od danas, 22. oktobra, privremeno će biti obustavljen saobraćaja na delu Futoškog puta na desnoj kolovoznoj traci, od Vršačke ulice do Bulevara Evrope. Dok traju radovi, saobraćaj će se odvijati dvosmerno na suprotnoj traci.

U ovoj fazi radova raskrsnica Bulevara Evrope i Futoškog puta biće prohodna. Nakon što budu izvedeni radovi i na levoj kolovoznoj traci, od Bulevara Slobodana Jovanovića do Bulevara Evrope, pristupiće se popravci kolovoza na samoj raskrsnici, što će privremeno onemogućiti saobraćajnu vezu između Bulevara Evrope i Futoškog puta, o čemu će javnost blagovremeno biti obaveštena.

Prema dinamičkom planu radova, sledeća frekventna saobraćajnica koja će biti sanirana jeste Bulevar Jovana Dučića na Novom naselju. Radovi, kojima će se pristupiti nakon završetka radova na Bulevaru Mihajla Pupina, najpre će se odvijati na deonici od Bulevara kneza Miloša do Ulice Bate Brkića.

I ovom prilikom upućuje se apel svim učesnicima u saobraćaju da budu strpljivi, povećaju opreznost i poštuju saobraćajnu signalizaciju u zoni izvođenja radova.

Radovi na obnovi kolovozne konstrukcije Futoškog puta odvijaju se intenzivno i planiranom dinamikom.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments