Foto: nsuzivo.rs
“Dani nautike” se ove godine po prvi put održavaju u Novom Sadu na novosadskom kupalištu Štrand od 26. do 28. avgusta.

Manifestaciju organizuje udruženje „Odrasti zdravo“ u saradnji sa JKP „Gradsko zelenilo“ i uz podršku Grada Novog Sada i Uprave za privredu grada Novog Sada.

U trajanju od tri dana (svakim danom od 10:00 do 20:00 časova) na platou Štranda ispod Mosta slobode, biće izložena i prezentovana svim posetiocima nautičke proizvode, plovila za sport i razonodu koji se proizvode u Novom Sadu.

Za sve zainteresovane posetioce organizovaće se test vožnje na vodi kako bi svi zainteresovani mogli da vide i osete čari nautičkog turizma i sve pogodnosti koje im nautički proizvodi donose.

Svi posetioci će moći bolje da se upoznaju sa nautičkom privrednom i turističkom ponudom Novog Sada i da iskoriste brojne popuste koje će ponuditi izlagači.

Foto: mojnovisad.com

Ideja manifestacije „Dani nautike Novog Sada“ je da se obezbede direktni susreti posetioca (građana) i predstavnika nautičkih proizvođača,opreme i nautičkog turizma u Novom Sadu. Kako bi se građani bolje informisali o nautičkoj ponudi u Novom Sadu i u buduće izdvojili više svog slobodnog vremena za odmor na vodi u blizini Novog Sada.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments