Na pet autobuskih stajališta u gradu biće postavljeni interaktivni paneli putem kojih će građani moći da se informišu o dešavanjima u Novom Sadu, vremenskoj prognozi i pročitaju servisne informacije, a za posetioce našeg grada biće i preporuke šta da obiđu.

Kako piše Dnevnik, klikom na određenu oblast na interaktivnom panelu, korisnicima svih uzrasta, biće dostupne servisne informacije, najnovije vesti sa zvaničnog portala Grada i vremenski uslovi za taj dan i prognoza za sutrašnji, pogled na kalendar događaja, odnosno listu najznačajnijih događaja i manifestacija koji predstoje. Domaći i strani gosti grada će imati priliku da saznaju koje znamenitosti u Novom Sadu mogu obići, a na panelima će biti ispisani i najvažniji brojevi telefona dostupni za brze pozive.

Interaktivni paneli naći će se na stajalištima u Ulici Maksima Gorkog kod platoa Spensa, ispred “Bazara” na Bulevaru Mihajla Pupina i kod pothodnika u istoj ulici, zatim ispred šoping centra “Promenada” i u Ulici Žarka Zrenjanina.

Korisnici će na stajalištima s interaktivnim panelima u toku pregledanja željenih, odnosno odabranih sadržaja, moći da popune i upitnik u kojem će moći da ocene kvalitet usluga Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća “Novi Sad”.

Izvor: Dnevnik

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
S.
18/01/2020 13:54

Pa bolje da se na tim panelima prikazuje kada stize sledeci autobus

Hmmm
18/01/2020 22:56

A kada stizu autobusi? Mogli bi da tamo napisu i zasto ih nema po redu voznje ili kako se desi da se pojave dva ili tri u isto vreme? Bas me zanima koliko ce noci ovo potrajati obzirom na fine sugradjane opsednute vandalizmom.