Đilasovi plaćenici masno lažu: Ubistvo Olivera Ivanovića koriste da naprave haos pred izbore: Mrtvi Lainović se poverio mrtvom Gligorijeviću

Printscreen/Youtube, Jutarnji Program TV HAPPY
Portal KRIK objavio je intervju sa izvesnim Bobanom Bogdanovićem, čovekom koji je, kako sam navodi, bio blizak prijatelj Aleksandra Gligorijevića Pukea, jednog od uticajnih kriminalaca iz krvave grupe Veljka Belivuka i koji, kako tvrdi, „zna ko je organizovao i izvršio ubistvo političara Olivera Ivanovića“. 

Ipak, cela priča koja je objavljena ima jedan veliki problem. Naime, svi oni o kojima on priča i koji su, kako tvrdi KRIK, imali veze sa ubistvom srpskog političara sa Kosova i Metohije su – preminuli.

Bogdanović je za KRIK, navodno, rekao da je njegov blizak prijatelj, kriminalac Aleksandar Gligorijević zvani Puke, isplatio likvidatora Olivera Ivanovića. Ipak, Gligoriević danas nije među živima kako bi se odbranio ili potvrdio ove navode.

Gligorijević, koji je bio blizak Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i njihovoj ekipi, nestao je 16. juna 2020, a kako se sumnja istog dana je i ubijen u „kući strave“ u Ritopeku.

Povodom ove priče KRIK-a, oglasio se član Predsedništva Srpske narodne stranke, advokat Vladimir Đukanović.

– Sada već mrtvi Lainović dolazi u Novi Sad gde se sastaje sa, takođe sad mrtvim, Gligorijevićem koji mu donosi novac, a inače ne zna za šta mu donosi pare. A ovaj mu se, sav našmrkan, poverava da su to pare koje mu se isplaćuju zato što je ubio Olivera Ivanovića. Posle toga, takođe sada već mrtvi, Gligorijević se poverava svom najboljem prijatelju koji dve godine ćuti o svemu tome i tačno pred izbore odlučuje da progovori o svemu tome i KRIK to emituje. Situacija je sledeća: mrtvi Lainović je rekao, takođe sada već mrtvom Gligorijeviću, oko tog ubistva Olivera Ivanovića. I, takođe sada već mrtvi, Gligorijević govori svom prijatelju koji ćuti dve godine i progovara sada pred izbore. Sada se to uzima kao kredibilno da bi se vodila kampanja koju KRIK vodi. Niti to ko može da proveri, jer mrtva usta ne govore, a dvojicu imamo mrtvih. Ali to ste tako ispalili i pokušavate na tako jedan primitivan način da vodite ne-znam-kakvu kampanju. Je l’ vi zaista mislite da je ovde neko lud i da se zakopčava na leđa i da to tek tako može da prođe i da se tako kreira i izmišlaj kampanja?! – rekao je Đukanović.

On je dodao da “određene službe ne spavaju i da imaju za cilj da stvore tenzije pre izbora”.

– Očigledno da određene službe ne spavaju i da pokušavaju na sve načine da naprave tenzičnu situciju pred izbore. Upravo sa onim lažima o izmišljenim navodnim fantomskim pozivima biračima i ovo dodatno sada što rade… Činiće to kako bi za izbore napravili cirkus i haos i kako bi delegitimisali izborni proces i kako bi dali kakvu-takvu šansu za nekakve proteste jer se zna da njihovi favoriti, a govorim o onima koje određene strukture sa strane očigledno protežiraju – Đilas, Marinika Tepić i ostali, nemaju baš nikakve šanse na izborima. Toliko o kampanji KRIK-a i besmislu koje su danas objavili. – kazao je Đukanović.

24sedam.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti