Foto: balasevizam.novi.ba

Poznati novosadski kantautor Đorđe Balašević doživeo je infarkt. To je razlog za iznenandno otkazivanje zakazanih koncerata.

Đorđe Balašević trenutno se nalazi u Institutu za kardiovaskularne u Sremskoj Kamenici gde je hospitalizovan i ugrađeni su mu stentovi.

Kako prenosi “Blic”, naš čuveni pevač se oseća dobro i uskoro će biti pušten kući. Đorđe Balašević je trebalo da nastupi u Kragujevcu, ali je taj koncert otkazan.

“Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumevanje i šta nam drugo ostaje… Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu teško šta bi moglo da se doda… Đole kaže da će doneti lekarsko uverenje ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete mu vi ikad tražiti…”, poručila je njegova ćerka Beba Balašević na zvaničnom nalogu jedne od društvenih mreža.

Izvor: Blic

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Mornar
15/11/2019 16:17

Djole brz oporavak. Jbt nemoj da naš štrecaš, za tebe još nema penzije!

Igor
16/11/2019 03:39

Брз опоравак и да нам наш Ђоле живи још бар 100година,наш је и ми његов народ без обзира на неке његове испаде да је комшијски! Од срца му желим безболно оздрављење без икаквих компликација а породици желим што мање секирације! Поздрав и свако добро!!!