Đorđe Balašević doživeo infarkt

       
Foto: balasevizam.novi.ba

Poznati novosadski kantautor Đorđe Balašević doživeo je infarkt. To je razlog za iznenandno otkazivanje zakazanih koncerata.

Đorđe Balašević trenutno se nalazi u Institutu za kardiovaskularne u Sremskoj Kamenici gde je hospitalizovan i ugrađeni su mu stentovi.

Kako prenosi “Blic”, naš čuveni pevač se oseća dobro i uskoro će biti pušten kući. Đorđe Balašević je trebalo da nastupi u Kragujevcu, ali je taj koncert otkazan.

“Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumevanje i šta nam drugo ostaje… Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu teško šta bi moglo da se doda… Đole kaže da će doneti lekarsko uverenje ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete mu vi ikad tražiti…”, poručila je njegova ćerka Beba Balašević na zvaničnom nalogu jedne od društvenih mreža.

Izvor: Blic

2
Komentari:

2 Komentara
0 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
2 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
Mornar

Djole brz oporavak. Jbt nemoj da naš štrecaš, za tebe još nema penzije!

Igor

Brz oporavak i da nam naš Đole živi još bar 100godina,naš je i mi njegov narod bez obzira na neke njegove ispade da je komšijski! Od srca mu želim bezbolno ozdravljenje bez ikakvih komplikacija a porodici želim što manje sekiracije! Pozdrav i svako dobro!!!