Foto: nsuzivo.rs/Nikola Bilić

Hala 1 Novosadskog sajma danas je bila bez gužvi, jer se sve vakcinacije rade po spisku koji Dom zdravlja dobija od eUprave. 

Danas se vakcinisala i predsednica Skupštine Grada Novog Sada Jelena Marinković Radomirović. Ona je zajedno sa dr Draganom Stajićem i i direktorom Doma zdravlja “Novi Sad” dr Veselinom Bojatom posetila Halu 1 i porazgovarala sa prisutnim vakcinisanim građanima i medicinskim radnicima.

Marinković Radomirović danas je primila prvu dozu vakcine, još nije poznato koju, a kaže da je ponosna na organizaciju imunizacije građana na Novosadskom sajmu.

-Jedno veliko hvala svim ljudima koji su učestvovali u organizaciji, mislim na Novi Sad i celu državu. Pozivam sve koji su u nedoumici da odluče da se prijave za vakcinaciju, jer je ovo jedini lek u borbi protiv korone- istakla je predsednica Skupštine Grada Novog Sada.

Foto: nsuzivo.rs/Nikola Bilić

Ona se posebno obratila majkama, koje kod kuće imaju male bebe, da odluče da se vakcinišu, jer će na taj način zaštititi i svoju decu.

Dr Dragan Stajić izjavio je da je do sada vakcinisano 30.000 sugrađana i da je veoma bitno da se naglasi da u organizaciji nema nikakvih problema, da nema pritužbi na rad i da je veoma ponosan.

Ambulanta na Novom naselju će i dalje funkcionisati, sa četiri ekipe koje rade noću, a preko dana ima osam dežurnih ekipa, naveo je prim. dr Bojat.

nsuzivo.rs

 

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments