Sedma po redu revija borilačkog sporta humanog karaktera Do pobede održaće se 8. septembra, sa početkom u 18 časova u maloj hali SPENS-a u Novom Sadu, a u organizaciji borilačkog kluba Victory sa Novog naselja.

Ovaj događaj organizovan je u cilju promovisanja jednakosti u sportu i pružanja šansi, onima kojima su uskraćene za iz fizičko-zdravstvenih, ali i društvenih razloga.

Sredstva sakupljena na borilačkoj reviji Do pobede biće donirana Udruženju za pomoć osobama sa daunovim sindromom Daun Novi Sad, sa kojima klub Victory redovno organizuje zajedničke treninge i druženja. Cena ulaznica u tu svrhu i iznosiće 400 dinara.

Ovo je treći u nizu ovakvih događaja, prva dva su održana u Sloveniji i Slovačkoj.

Borilačka revija Do pobede organizovana je u okviru Fighting for equal access to exercise projekta, koji predstavlja ideju borilačkog tima Fearless Fighters iz Slovenije. Ovoj ideji, pridružili su se klub iz Italije, Slovačke, kao i predstavnik iz Srbije klub Victory sa Novog naselja

Sve borbe biće održane po K1 pravilima, a pod nadležnošću Kik boks saveza Srbije. U sklopu događaja najavljeno je 5 amaterskih borbi, sa juniorskim i seniorskim učesnicima, kao i 6 profesionalnih borbi.

Nastupiće borci iz sledećih klubova: Sparta iz Temerina, KBS Futog, Warrior iz Veternika, Fight Club, Tron i Victory iz Novog, kao i borci iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Slovačke, Česke, Republike Srpske i Italije. U profesionalnim borbama takmičiće se Miloš Đukić, Nikola Popović, Stefan Markanović, Strahinja Mitrić, Slobodan Mijajlović i Saša Dragić.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments