Foto: SkyscraperCity

Putevi Srbije saopštili su danas da će se zbog rehabilitacije kolovoza na delu puta petlja Sirig – petlja Novi Sad sever u smeru Sirig Novi Sad do 16. avgusta saobraćaj odvijati dvosmerno na pravcu Novi Sad – Sirig.

U Tunelu Brdajni na putu Preljina – Takovo ponovo ima struje, dok su na mostu Krnjevo na putu Ralja – Požarevac – Velika Plana u toku radovi na periodičnom održavanju mosta.

Radovi će trajati do 5. avgusta, zbog čega je za saobraćaj zatvorena kolovozna traka ka Nišu, a saobraćaj preusmeren na preticajnu traku smera ka Beogradu.

U zoni petlje Merošina do 13. juna trajaće sanacija kolovoza, za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka u smeru Niš-Leskovac, a alternativni pravac je put preko petlje Niš Jug.

Putevi Srbije podsećaju da su juče počeli radovi u zoni Batajničke petlje na postavljanju privremene saobraćajne signalizacije i opreme.

Za vozila koja se nakon isključenja sa auto-puta, iz smera Novog Sada i smera Čačka kreću ka Zemunu, na deonici dužine oko 150 metara biće zauzeta desna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati slobodnom trakom.

Izmena režima saobraćaja važiće do 5. aprila naredne godine.

Putevi Srbije navode i da su završeni radovi na putu Beranovac-Goč u mestu Jovac i da se sada saobraćaj odvija normalno.

Na naplatnim stanicama, kažu, nema zadržavanja vozila.

Izvor: Tanjug

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments