Doček u Novom Sadu, jedinstvena proslava dve Nove godine, sve je bliži, zbog čega je aktivirana i pokretna kulturna stanica “Karavan“.

Predstavljanje programa ovogodišnjeg Dočeka, uz druženje sa sugrađanima, sjajnu muziku i druga iznenađenja zadatak je Karavana. Uz to, zajedno sa Gigs tix timom, Karavan će olakšati kupovinu ulaznica za nastupe domaćih, regionalnih i svetskih izvođača 13. januara, dolazeći do najrazličitijih delova grada i njegove okoline.

Neki od izvođača uz koje će Novi Sad dočekati 7528. godinu i čije ulaznice će se prodavati u okviru “Karavana“ su:

Ruska filharmonija iz Irkutska sa solistima, Let 3 i Marijači bend “El Kombo“, Nolah Lajv, Lolobriđida, Elemental, Kralj Čačka, Ana Stanić i simfonijski orkestar „Grad“, Dado Topić & Tajm After Tajm, Goran Trajkoski, Dejan Petrović sa orkestrom, Svemirko, Letu štuke, Ljubičice, Kinga Glik, Alice in WonderBand:RikaTaka.

Termini i lokacije su sledeći:

  • 29. decembar – Trg slobode – od 15 do 17.30 časova
  • 29. decembar – Poštanska ulica – od 18 do 21 časova
  • 30. decembar – 2.januar – TC Promenada – od 17 do 20.30 časova
  • 3. januar – Sremski Кarlovci (Trg)- od 15 do 18 časova
  • ž4. januar – Futog (Кulturni Centar)- od 16 do 19.30 časova

U planu je da pokretna kulturna stanica “Karavan“ prodaje ulaznice sve do 12. januara, a lokacije među kojima će biti i Futog, Sremski Karlovci, Petrovaradin možete pronaći na sajtu Dočeka.

Kroz Doček 2020. i 7528. godine Novi Sad ponovo povezuje dve Nove godine, dva računanja vremena, dva kalendara, dva pisma, dva koncepta, podiže kapacitete kreativne industrije i slavi jedinstvo različitosti buduće Evropske prestonice kulture. Spajanje vizuelne umetnosti i muzike, kao univerzalnih jezika koje svi razumemo, izdvaja Doček, a samim tim i Novi Sad kao grad koji će Novosađanima i gostima grada pružiti jedinstven audio-vizuelni doživljaj. Poseban vizuelni identitet i dizajn pružiće novo iskustvo uživanja na koncertima domaćih, regionalnih i svetskih zvezda, najrazličitijih žanrova.

Podsećamo, svi događaji u okviru Dočeka 2020. biće besplatni, u centru grada, na otvorenom i trajaće tokom čitavog dana, dok će Doček 7528. biti u zatvorenim prostorima, širom grada, u večernjim satima. Ulaznice po promotivnim cenama su u prodaji do 23. decembra.

Sve informacije o izvođačima, satnici, lokacijama, prodaji ulaznica, kao i servisne informacije važne za sam dan oba Dočeka biće na sajtu Dočeka na Facebook stranici i na Instagram stranici.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments