Dodela nagrada na projektu “Bingo Reading Challenge”

       
Foto: pixabay.com

Svečanost dodele nagrada u okviru projekta Bingo Reading Challenge biće upriličena u sredu 26. septembra u 19 časova, povodom Evropskog dana jezika, u Čitaonici Gradske biblioteke u Novom Sadu, u Dunavskoj 1.

Nagrade su: mogućnost besplatnog polaganja Kembridž FCE ispita za dva učenika, besplatan semestar učenja engleskog jezika u jednoj od škola jezika za četiri učenika, knjige na engleskom jeziku i bibliotečke članarine za sve učenike, kao i mnoštvo sitnih nagrada.

Ovogodišnji program, koji nosi naziv Bingo Reading Challenge, aktivno je uključio stotinak osnovnoškolaca, uzrasta od 4. do 8. razreda. Učešće u programu podrazumevalo je učešće u igri koja je stimulisala čitanje žanrovski različitog štiva, ali i stručnih, edukativnih tekstova iz različitih oblasti nauke.

Zahvaljujući zajedničkim naporima nastavnika i bibliotekara, neka deca su po prvi put kročila u Biblioteku, u želji da se oprobaju u čitanju na stranom jeziku. Neka od njih su u Biblioteci pronašla svoje novo carstvo i zaista se posvetila čitanju.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments