Tradicionalni Štrand Summer Fest održava se na prostoru ispod Mosta slobode, od 29. do 31. avgusta.

Festival namenjen svima, kao uvertira za leto, organizuje se pod okriljem kompanija Color Media Communications i Ninamedia, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu.

Petak, 26. jul

  • U 17 časova – Likovna radionica za decu
  • U 18 časova – “NS Sportić” – školica sporta za decu – za sve mališane uzrasta od tri do 15 godina. Trener: Đorđe Radovanović
  • U 19 časova – Tajs – funkcionalni trening, body pump, body combat, body attack
  • U 20 časova – “Dog Show” – Izbor u kategorijama: Najlepši pas, Najstilizovaniji pas, Najposlušniji pas i Specijalna nagrada žirija. Prijave pasa vršiće se na licu mesta u 19 i 30 časova, dok je početak izbora zakazan za 20 časova. PVA Pedigre je pripremio vredne nagrade za pobednike, zato dovedite svoje pse, neka istaknu upravo ono zbog čega ih vi neizmerno volite i – neka najbolji pobedi!

Sve do 31. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – dečije radionice i maskenbali, tribine, izložbe, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, Udruženje Petrovaradin medija, kompanije: Apatinska pivara – Jelen Pivo, i Mars sa brendovima – Orbit, Skittles i Pedigree.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments