Brajan Brković pridružio se listi političkih aktivista i tviteraša koji vide opravdan razlog za vandalsko ponašanje sina predsednika gradskog odbora Narodne stranke Borislava Novakovića, koji je u noći između utorka i srede, razbio nogom izlog prostorija Srpske napredne stranke u Novom Sadu. Po njegovom privođenju, ustanovljeno je da je Nikola Novaković bio pod dejstvom alkohola.

Snimak sa sigurnosnih kamera obišao je internet, a političari i stranačke kolege Bore Novakovića posvećeno se trude da opravdaju ponašanje njegovog sina. Spisku onih koji imaju puno razumevanje za divljačko razbijanje tuđe imovine, priključio se i Brajan Brković.   Mladi aktivista SSP-a je, između ostalog, poručio Nikoli Novakoviću da ga slobodno pozove sledeći put kada se odluči na ovakav ili sličan čin.

Podsećamo, Brković se nedavno našao u žiži novosadske javnosti, kada se slikao sa četkicom i farbom pored oskrnavljene srpske trobojke. Nakon pisanja našeg portala, ali i niza negativnih reakcija, Brković je obrisao fotografiju.

Niz koji je započeo Bojan Pajtić, bivši predsednik Pokrajinske vlade Vojvodine i nekadašnji Borin partijski šef, sa Brkovićem dobija potpuni smisao. Lanac podrške demoliranju izloga, počinje i trenutno se završava sa ekspertima za uništavanje tuđe imovine.

 

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments