Građani čija je adresa prebivališta ili koji obavljaju privrednu ili preduzetničku delatnost u delu Temerinske ulice u Novom Sadu u kojoj je izmenjen režim saobraćaja zbog radova na izgradnji železničke infrastrukture, treba da se elektronskim putem obrate Upravi za saobraćaj i puteve sa zahtevom za izdavanje Rešenja za prolaz motornih vozila.

Zahtev mogu proslediti putem na adrese [email protected] ili [email protected].

Gradska uprava za saobraćaj i puteve će istog dana na mejl adresu sa koje je primljen zahtev, dostaviti rešenje o dozvoli kretanja u delu saobraćajnice u kojoj je privremeno obustavljen saobraćaj. Takođe, obaveštavaju se građani čija adresa prebivališta je u delu saobraćajnice u kojoj je privremeno obustavljen saobraćaj, da je dovoljno da imaju samo legitimaciju ili dokument na osnovu kojeg se može utvrditi da je adresa stanovanja u delu Temerinske ulice koja je trenutno zatvorena.

Građani se mogu obratiti i lično Gradskoj upravi za saobraćaj i puteve, u Ulici Žarka Zrenjanina br. 2, na drugom spratu, kancelarija broj 52.

U cilju sprečavanja širenja bolesti Кovid-19, pozivaju se građani da u što većoj meri koriste elektronski način komunikacije.

Nsuzvio.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments