Ilustracija

Prava drama odigrala se pre 12 dana u restoranu brze hrane u grčkom letovalištu Polihrono, kada je nepoznati muškarac umalo oteo mališana koji je izašao ispred restorana dok je njegov otac sa ćerkom čekao u redu za hranu.

Kako je za naš portal izjavila majka dečaka (4) koja je tokom nemilog događaja bila u apartmanu, muškarac starosti oko 40 godina uhvatio je za ruku dečaka koji je izašao ispred restorana i poveo ga niz ulicu. Srećom, suprug je u momentu primetio da deteta nema i krenuo panično da ga traži. Tad je ugledao sina kako ga nepoznati muškarac drži za ruku i odvodi ga.

“Oni su bili u restoranu, suprug i dvoje dece. Dok su stajali u redu taj čovek je bio ispred njih. On je platio i uzeo to za poneti i izašao. Onda je moj muž stigao na red i dok je govorio šta hoće, okrenuo se i primetio da nema sina, ali mislio je da ga zbog gužve ne vidi i da je ispred. Međutim tada je ćerka primetila da ga nema i brzo su izašli ispred da vide gde je. Tada su ga spazili na kraju ulice kako ga muškarac drži za ruku i vodi, neznajući da je to taj muškarac koji je bio ispred njega u redu. Rekao je ćerki da se ne pomera iz restorana i krenuo da trči prema sinu. Dok je trčao svakakve misli su mu prolazile kroz glavu, da li je dobra namera ili loša namera nečija, da li su organizovani, da li tu još ima nekoga . . . Ulice su bile puste jer je bilo dva sata poslepodne. Kad je dotrčao do sina i zgrabio ga za ruku, a nepoznati muškarac je pobegao. Tada je shvatio da je to taj koji je bio ispred njega u redu i da je bila loša namera, a i samim tim što je ovaj pobegao”, izjavila je za naš portal majka dečaka.

Naime, nepoznati muškarac je namamio dečaka tako što mu je rekao da će ga odvesti kod mame i tate, jer je mališan mislio da se izgubio nakon što je izašao ispred restorana. Srećom sve se završilo bez ikakvih posledica, a ovaj događaj je apel roditeljima da ne ispuštaju svoju decu iz vidokruga.

Autor: nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Бесан
14/08/2018 09:57

Тај мени не бих побегао нема шансе….