Foto: TANJUG/JADRANKA ILIĆ/Objekti

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić potpisao je danas ugovore sa predstavnicima lokalnih samouprava o realizaciji projekata u okviru javnih konkursa za podršku jedinicama lokalnih samouprava za programe, odnosno projekte u oblasti sporta kroz izgradnju, opremanje i održavanje sportskih objekata, kao i za programe, odnosno projekte u sprovođenju omladinske politike na lokalnom nivou.

– U prethodnom periodu, Vlada Republike Srbije i Ministarstvo omladine i sporta svojim radom potvrdili su jasnu opredeljenost države da se ulaže u ono što je najvrednije – u sport i mlade – naveo je Udovičić.

– Svima nama je u interesu da stvorimo generacije mladih koji su zadovoljni i ostvareni na ličnom, društvenom i profesionalnom planu i da stvorimo najbolju bazu gde svoje prve korake prave budući veliki šampioni srpskog sporta – istakao je Udovičić.

Izgradnjom novih i rekonstrukcijom postojećih sportskih objekata, kao i podrškom našim mladima u težnji da svakodnevno napreduju u državi koja im za to stvara uslove, zajedno gradimo lepšu sadašnjost i temelje za nove generacije koje će za najbolje primere imati ljude iz svog najbližeg okruženja.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments