Foto: Objektiv.rs

Nakon jezivih scena nasilja nad policijom u Novom Sadu, gde je nekoliko desetina opozicionih aktivista pokušalo da upadne na sednicu Skupštine grada, na kojoj je usvojen predlog Generalnog urbanističkog plana do 2030. godine, oglasio se i član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović i pružio podršku gradonačelniku ovog grada Milošu Vučeviću.

– Puna podrška prijatelju Milošu Vučeviću. Znam da mu polusvet koji želi da se Novi Sad vrati u period najgoreg nazadovanja kada se ništa nije gradilo, a kralo se nemilice, sprema odvratnu kampanju. Svim srcem sam spreman da mu pomognem u borbi protiv polusveta koji radi na žeton ambasada – napisao je Đukanović na svom Tviter nalogu.

Podsetimo, glavni izazivači haosa bili su predstavnici pokreta “Ne davimo Beograd” na čelu sa Radomirom Lazovićem, kao i Brajan Brković, unuk Jevrema Brkovića, poznat po tome što je uništavao srpske zastave po Novom Sadu. On je sada bakljom krenuo na policiju, a više o tome možete pročitati OVDE.

Nakon sukoba sa policijom i pokušaja da se kordon probije, jedan od policajaca zadobio je povrede, a Hitna pomoć odmah je reagovala.

objektiv.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments