Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić
Da Bulevar oslobođenja neće biti raskićen ni nakon Nove godine, potvrđuju novi bilbordi za koje mnogi prolaznici smatraju da su najlepši ukras koji Srpska Atina može da ima. Naime, reč je o više bilborda na kojima su ispisana imena 43 đaka generacije osnovnih i srednjih škola iz prethodne godine sa teritorije Novog Sada. 

Reč je o projektu “Učim+Znam=Vredim” koji sprovodi Udruženje za promociju društvene odgovornosti, a čiji je cilj promovisanje najboljih đaka osnovnih i srednjih škola.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

U godini kada je Novi Sad Evropska prestonica kulture, ovaj projekat pokazuje i da da je naš grad i dalje vojvođanska prestonica znanja, učenja i uspeha, kao to je to već decenijama. Zato je i najfrekventniji gradski bulevar, Bulevar oslobođenja od ponedeljka ulepšan bilbordima s imenima 43 đaka generacije osnovnih i srednjih škola s teritorije Grada Novog Sada u prošloj školskoj godini – navodi se u saopštenju Udruženja.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Dodali su da je pandemija koronavirusa uticala na to da umesto fotografija najboljih školaraca, budu istaknuta njihova imena na bilbordima, ali da je i to način da se Novosađani i svi koji dođu u Novi Sad upoznaju sa novosadskim šampionima znanja.

-Čestitamo našim mladim uspešnim sugrađanima, zahvaljujemo se njihovim školama i Gradskoj upravi za obrazovanje na saradnji, a posebno Erste banci, bez čije podrške ovaj projekat ne bi bio realizovan – zaključeno je u saopštenju.

nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Ružica Ilic
25/01/2022 15:41

Sjajno!Samo šteta što se tako nije objavljivalo kada je Jovana Jeremić bila djak generacije. Možda ce ponovo polagati