Dvanaesti Mamin bazar u nedelju na SPENS-u

       

Dvanaesti Mamin bazar održaće se u nedelju, 25. novembra, od 10 do 16 časova, u holu na spratu SPENS-a, u Novom Sadu.

Mamin bazar je mesto na kome majke, članice udruženja, prodaju, poklanjaju i razmenjuju polovnu odeću, obuću, igračke, bebi opremu, knjige, a na kojem posetioci mogu tu istu robu da kupe po vrlo povoljnim cenama. Na bazaru će se naći oko 110 mama izlagača kvalitetne polovne robe, koje su prethodno prijavile svoje učešće, a kao posetioci su dobrodošli svi koji žele da opreme porodicu za dugu zimsku sezonu.

Pored prodavaca polovnih stvari, na bazaru će se naći i mame izlagači sa svojim raznolikim proizvodima, od kojih vam mnogi mogu poslužiti za pripremu novogodišnjih poklona.

Pripremljen je i muzičko-scenski program koji će zabaviti publiku. Na bini će se smenjivati muzički izvođači, mali i veliki plesači, mačevaoci, animatori za decu i drugi.

U eko kutku Maminog bazara ovog puta će se predstaviti UG Komšija, koje  već 14 godina uče decu i odrasle o potrebi i načinima očuvanju životne sredine.

Svi događaji u organizaciji udruženja “Mame Novosađanke” poznati su i po svom humanitarnom karakteru, a ovog puta na događaju prikupljaće se novčana pomoć za lečenje bolesne devojčice Jovane Štikovac.

Kutija za prikupljanje pomoći biće postavljena na štandu našeg Udruženja.

Na Maminom bazaru biće i akcija prikupljanja odeće i obuće za decu, mlade i odrasle za Dom za decu i mlade ometene u razvoju u Veterniku. Ove stvari moći će se donirati na posebnom štandu, obeleženom nazivom ove organizacije, pa pozivamo sve sugrađane da učestvuju.

Autor: nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments