Foto Tanjug.rs
Holivudski glumac Džoni Dep odlikovan je danas Zlatnom medaljom za zasluge Republike Srbije, za izuzetan doprinos našoj zemlji, u njenim naporima za širenje i unapređenje lokalne umetničke zajednice.

 

Glumcu je medalju za zasluge uručio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, na ceremoniji povodom Dana državnosti Srbije.

Uz veliki aplauz američki glumac je primio medalju i obratio se prisutnima:

Foto Tanjug.rs

“Ovo je zaista jedan izvanredan trenutak za mene. Veoma sam ponosan”, započeo je Dep izlaganje.

“Bio sam blagosloven jako davno kada sam upoznao veoma neobičnog čoveka za koga sam znao odmah da je poseban. To je Emir Kusturica. On je postao brat. Njegova porodica je postala moja”, rekao je glumac i istakao da je želeo ovde da napravi film.

“Radio sam sa spektakularnom ekipom. Verujem da ovde postoji još mnogo talenta koji ćemo iznaći, nadam se da ću biti deo toga”, rekao je Dep i zahvalio se predsedniku Vučiću.

“Moje iskustvo ovde u Srbiji i sve što sam dobio je prelepo. Sada sam na ivici novog života, i sviđa mi se ovaj početak i voleo bih da on otpočne baš ovde u Srbiji”, zaključio je glumac.

Dep je prethodno bio jesenas u Beogradu kada je promovisao animirani serijal “Puffins Impossible“ proizveden u Srbiji, a kreiran u studiju za proizvodnju animiranih sadržaja Iervolino Studios (IES), u vlasništvu Andree Iervolina i Monike Bakardi, osnivača matične kompanije Iervolino end Lady Bacardi Entertainment (ILBE).

b92.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments