Jesenji Sajam zapošljavanja organizovan od strane ESTIEM studentske organizacije održaće se 6. novembra na Fakultetu tehničkih nauka.

Prethodno održani pokazao se kao događaj koji obećava mnogo i koga čeka duga tradicija koju organizacija nastoji da nastavi.

Ovogodišnji ESTIEM Sajam biće održan u holu Fakulteta tehničkih nauka koji broji preko 14 000 studenata koji pohađaju studije na nekom od 13 departmana i predstavljaju jedan od najkvalitetnijih kadrova u ovom delu Evrope.

Svaka kompanija imaće priliku da na štandu predstavi svoj rad i ponudi zaposlenje/stručnu praksu studentima svih usmerenja i da na taj način obezbedi sebi stručan kadar u svim oblastima poslovanja. Cilj Sajma i ESTIEM-a jeste da se ostvari veza između kompanija, fakulteta i studenata, da bi time sve strane saznale više jedne o drugima, a kao rezultat ovakve inicijative jeste skraćenje puta od diplome do zaposlenja kroz prilagođavanje
studentskih programa privredi.

Realizaciju predvodi ESTIEM studentska organizacija uz podršku Departmana za industrijsko inženjerstvo i menadžment Fakulteta tehničkih nauka.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments