Klub ljubitelja biciklizma Eko Kurir poziva na festival “Budi i ti EKO” koji će se održati u danas, 16. novembra od 18 časova u KS Eđšeg, sa ciljem da se obeleži Svetski dan ekoloških pokreta, proslavi 6. rođendan Eko Kurira i predstave novosadske organizacije na sajmu prijatelja Eko Kurira.

Organizatori najavljuju bogat program, zanimljiva izlaganja, uzbudljive prezentacije, osvrt na realizovane akcije u prethodnoj godini, kao i najavu novih projekata za narednu godinu.

Događaj će svojim prisustvom uveličati prijateljske organizacije, kao što su: Noa Kuf, Invicta bike, Kurbla, JCI Novi Sad, Novosadski volonterski centar, Aktiv NS, Knjigom do osmeha, Srbija za mlade, Planinarsko-rekreativna sekcija Novi Sad i drugi, dok će muzički talas pozitivne energije poteći od DJ Killo Killo.

Istog dana, Eko Kurir u saradnji sa kompanijom Vega IT realizuje projekat Green IT – ozelenjavanje predškolskih ustanova, u osnovnoj školi Marija Trandafil u Veterniku, u kojoj će zajedno sa drugim donatorima zasaditi 86 sadnica.

Festival će trajati do 21 časova, parking za bicikle je obezbeđen, a ulaz je slobodan.

Više informacija o događaju:

Budi I ti EKO – https://www.facebook.com/events/1569995376472613/

Green IT – https://www.facebook.com/events/521841425277822/

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments