Foto:http://communications.rs

Današnji program “Festivala ljubavi” biće više nego raznovrsta, prisutne očekuje čitanje ljubavne poezije i nastup benda “Akustična distanca”.

Novi Sad je i ovog februara prestonica ljubavi, jer je u centru grada, na Trgu slobode, u toku četvrti po redu “Festival ljubavi” koji će trajati sve do 23. februara.

Današnji program:

  • Drama sekcija Filozofskog fakulteta u Novom Sadu – čitanje ljubavne poezije i monolozi, 18 časova
  • Nastup benda “Akustična distanca”, Trg slobode, 19 časova
  • Predstava “Laža i paralaža”, SNP, scena “Pera Dobrinović”, 19.30 časova

Kao i svake godine do sada, Novosađani i turisti imaće priliku da svakog dana uživaju u raznolikom programu na Trgu slobode – nastupima akustičnih bendova, umetnika koji izvode klasičnu muziku, plesnim večerima, ali i nastupima dečijih vokalnih sastava.

Za sam kraj festivala organizatori su pripremili “Vikend legendarnih novosadskih ugostitelja”, 22. i 23. februara, kada će o svom životu i radu pričati upravo neki od njih, a o onima koji više nisu sa nama govoriće članovi njihovih porodica. Tom prilikom posetioci festivala moći će da degustiraju neke od specijaliteta najpoznatijih novosadskih birtija.

Više o celokupnom programu i svim informacijama u vezi sa festivalom, možete da se informišete na sajtu http://communications.rs/love2020/, na Fejsbuk stranici Festival ljubavi Novi Sad i na Instagram profilu festival_ljubavi.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments