Nakon uspešnog “Novosadskog Winterfesta” i više hiljada posetilaca svakog dana Color Press Grupa i Ninamedija od 5. do 23. februara na centralnom novosadskom trgu organizuju Festival Ljubavi.

Na konferenciji održanoj juče u Gradskoj kući o programu i tome šta nas sve ove godine očekuje u centru grada govorili su:

  • Maja Mišković, ispred organizatora, Color Media Communications
  • Joland Korora, predsednica UO NURDOR-a
  • Biljana Milošević, turistički vodič

Joland Korora najavila je ovom prilikom obeležavanje Svetskog dana dece obolele od raka, 15. februara, koje će se organizovati u okviru Festivala ljubavi, na Trgu slobode.

Biljana Milošević najavila je tematsku turu “Vodič kroz ljubavnu istoriju Novog Sada”, koja će biti organizovana 8. februara.

Maja Mišković najavila je celokupan program festivala, kao i da će na otvaranju, 5. februara nastupiti hor “Čarodne frulice” u 18 časova, nakon čega će biti pušteni baloni u obliku srca, a potom će na bini festivala nastupiti i bend “(NE)Normalni”.

Više o celokupnom programu i svim informacijama u vezi sa festivalom, možete da se informišete na sajtu http://communications.rs/love2020/, na Fejsbuk stranici Festival ljubavi Novi Sad i na Instagram profilu festival_ljubavi.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments