Film Lepota poroka i dve tribine večeras u KCNS

       

Film „Lepota poroka“, sada digitalizovan i restaurisan od strane Jugoslovenske kinoteke, biće prikazan u ponedeljak 11. juna u 19 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra Novog Sada. Ulaz je besplatan.

Pored projekcije filma, posetioce Kulturnog centa Novog Sada u ponedeljak očekuju i dve trbine.

U okviru ciklusa Razgovori o geopolitici tribina „Novi hladni rat” biće održana u ponedeljak, 11. juna u 18 časova u Klubu „Tribina mladih“ Kulturnog centra Novog Sada. Autor i predavač je Milorad Vukašinović, novinar i publicista.

Na tribini će biti reči o novom razumevanju geopolitike u uslovima sve zaoštrenijih podela interesnih sfera, i u tom kontekstu važnosti Balkana u savremenim međunarodnim odnosima.

Tribina “Vidovdan-istorija, mit i nasleđe” biće održana u ponedeljak, 11. juna u 19 časova u Klubu „Tribina mladih“ Kulturnog centra Novog Sada. Autor i predavač je docent dr Boris Stojkovski.

Autor: nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Petar
11/06/2018 13:16

Svaka cast za KCNS. Ljudi bi trebalo da se informisu o geopolitici, posto je kod vecine gradjana znanje same politike a kamoli geopolitike ravno nuli. Samo obrazovan nardod moze biti slobodan, ne gutajuci svaku manipulaciju, ne gubeci ravnotezu kod svakog “spinovanja stvarnosti”.