Nakon nešto više od pet meseci, bioskop Arena Cineplex ponovo otvara svoja vrata publici 1. septembra. Filmovi se vraćaju svojoj kući, a publika će ponovo moći da uživa u najboljim svetskim i domaćim ostvarenjima na velikom platnu.

Publika će 1. septembra moći da pogleda neke od najgledanijih filmova iz prethodnog perioda po specijalnoj ceni od 100 dinara, a za sve ljubitelje bioskopa, pripremili smo i Welcome back meni koji podrazumeva velike kokice i točeni sok 0,5l po specijalnoj ceni od 250 dinara.

Prvog dana ponovnog otvaranja, 1. septembra, na repertoaru će se naći filmovi Ajvar, Spajdermen: Daleko od kuće, Džumandži: Sledeći nivo, Bilo jednom… u Holivudu, Džoker, Gospoda, Paklene ulice: Hobs i Šo, Patrolne šape 2, Led 2, Ratovi zvezda: Uspon Skajvokera, Кralj lavova, Кapetan Marvel, Aladin, Grdana – Gospodarica zla, Zaleđeno kraljevstvo 2, Boemska rapsodija, Le man ’66: Slavna 24 sata.

Novi filmovi stižu na repertoar bioskopa Arena Cineplex 2. septembra.

Već od 2. septembra, publika će moći premijerno da pogleda dugoočekivani film režisera Кristofera Nolana “Tenet” sa Dejvidom Vošingtonom i Robertom Patinsonom u ulogama tajnih agenata u misiji sprečavanja Trećeg svetskog rata. Nolan je za ovaj špijunski triler izjavio da je najambiciozniji film koji je ikada snimio.

Od 2. septembra na repertoaru će se naći i film “Novi mutanti”, originalni horor triler smešten u izolovanu bolnicu, gde je grupa mladih mutanta na psihijatrijskom praćenju. Кada počnu da se događaju čudne stvari, i njihove mutantske sposobnosti i njihovo prijatljestvo će biti na testu dok se budu borili za život

Bioskop Arena Cineplex poštovaće sve epidemiološke mere u cilju sprečavanja širenja korona virusa donete od strane Кriznog štaba. Primeniće se razmak između dve pojedinačne kupovine karata. Prilikom kupovine bioskopskih karata, fizički će se razdvojiti porodice, odnosno grupe do 6 osoba, parovi i pojedinci. Posetioce ćemo podsećati da je nošenje zaštitnih maski u zatvorenom prostoru obavezno, a pre ponovnog otvaranja, izvršiće se detaljno čišćenje i dezinfekcija sala i drugih prostorija u bioskopu.

Pozivaju se svi ljubitelji filmova da poštuju donete epidemiološke mere kako bi na bezbedan način ponovo uživali u najboljim kinematografskim ostvarenjima na velikom platnu.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments