Filmski program Kulturnog centra Novog Sada od 10. do 16. januara

       

Filmovi “Bela i Sebastijan 3: najbolji prijatelji” i “Boemska rapsodija” biće na repertoaru bioskopa Kulturnog centra Novog Sada od 10. do 16. januara.

Film “Bela i Sebastijan 3: najbolji prijatelji” prikazivaće se od 18 i 30 časova.

Sebastijan odlučuje da ostane da živi u planinama sa Cezarom, umesto da se sa ocem preseli u Кanadu. U kućici u Francuskim Alpima ima i svoju pseću najbolju prijateljicu Belu,koja ima tri šteneta. Кada se pojavi stranac sa pričom da je Bela nekada bila njegov pas, Sebastijan se nalazi u situaciji gde mora da zaštiti svoju najbolju drugaricu i njene štence.

Žanr: avantura, porodični Režija: Clovis Cornillac Scenario: Juliette Sales, Fabien Suarez

Uloge: Félix Bossuet, Tchéky Кaryo, Clovis Cornillac, Thierry Neuvic

Film “Boemska rapsodija” prikazivaće se od 20 i 30 časova.

“Boemska rapsodija“ je biografski film posvećen grupi Queen, njihovoj muzici i izvanrednom frontmenu Frediju Merkjuriju, koji je prkošenjem i razbijanjem stereotipa bio jedan od najobožavanijih muzičara na planeti. Кroz presek kultnih pesama i revolucionarnog zvuka, film prati i meteorski razvoj i uspon benda, uključujući i eksploziju tog istog meteora u vreme kada se Fredijev životni stil oteo kontroli, ali i trijumfalni povratak koncertom na Live Aid-u. Fredi Merkjuri je, gledajući u oči svoju smrtnu bolest, poveo bend u jedan od najznačajnijih i najfascinantnijih nastupa u istoriji rok muzike. Uz stalno jačanje nasleđa benda koji je uvek bio više kao porodica, grupa Queen u svakom trenutku neiscrpno nadahnjuje brojne sanjare, autsajdere i ljubitelje muzike.

Režija: Dexter Fletcher, Bryan Singer Scenario: Anthony McCarten, Peter Morgan

Uloge: Rami Malek, Lucy Boynton, Gwilym Lee, Ben Hardy, Joseph Mazzello, Aidan Gillen, Tom Hollander, Allen Leech, Mike Myers

Cena ulaznice za organizovane projekcije je 300 dinara.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments