Foto: Štrand Summer Fest

Na prostoru ispod Mosta slobode, od 1. jula do 31. avgusta, održava se sada već tradicionalni Štrand Summer Fest, koji po četvrti put dočekuje Novosađane i posetioce Novog Sada.

Festival namenjen svima, organizuje se pod okriljem kompanija Color Media Communications i Ninamedia, a uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, JKP “Gradsko zelenilo” koje je omogućilo održavanje festivala, zajedno sa UG “Mali ljudi velika odgovornost”.

Četvrtak, 13. avgust

  • Od 18 do 19 časova – dečija radionica – Turnir između dve vatre
  • Od 19 do 20 časova – chill out na Štrandu
  • Od 20.30 do 22 časa – Filmsko veče – “Praznik u Rimu” (“Roman Holiday”, 1953.)

Sve do 31. avgusta posetioci najlepše gradske plaže u Novom Sadu moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama koje uključuju sportski i dečiji program, nastupe bendova, vežbanje ali i još mnogo drugih aktivnosti.

O rasporedu održavanja svih aktivnosti možete se informisati na zvaničnim Fejsbuk Instagram stranicama Štrand Summer Festa kao i putem sajta http://communications.rs/ssf2020/

S obzirom na prošlogodišnje interesovanje i ove godine, svakog četvrtka, održaće se filmsko veče kako biste uz kokice i dobar film upotpunili svoje letnje dane, dok će subota biti rezervisana za dobar provod uz nastupe akustičnih bendova.

Organizatori Štrand Summer Festa pridržavaće se svih propisa i preporuka Vlade Repbulike Srbije u borbi sa korona virusom ali je od velike važnosti da se i sami posetioci festivala pridržavaju aktuelnih mera. Molimo vas da brinete o sebi i drugima poruka je organizatora festivala.

Zvanični sponzor ovogodišnjeg festivala je Apatinska pivara.

Izvor: NsHronika

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments