Finale medjunarodnog turnira “Bačka open 2019.” na kuglani SPENS-a

       

Prethodnih nedelja u kuglani na SPENS-u održavao se Međunarodni turnir Novog Sada “BAČКA OPEN 2019” u organizaciji КК “Bačka” iz Novog Sada. Finale turnira biće upriličeno sutra, 12. maja na kuglani SPENS-a od 16 sati- u tri seta na šest staza.

Pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada i JP “SPC Vojvodina” ovaj turnir je dobio kvalitet, koji Novi Sad zaslužuje. Uspešno su završene kvalifikacije u kojima je bilo 190 nastupa, čime je premašen prošlogodišnji rekord.

Nastupile su kuglašice i kuglaši iz: Republike Srpske, Slovenije, Mađarske, Hrvatske i Srbije, a kvalifikovanima će se u finalu pridružiti prošlogodišnji pobednik Vlajkov Radovan, koji trenutno igra u Austriji.

Кod dama je bilo 54 nastupa, a minimalan rezultat koji je vodio u finale bio je 529 čunjeva. Prvo mesto osvojila je Todič Slobodanka iz КК Bačke, sa 554 čunjeva.
U muškoj konkurenciji bilo je 136 nastupa, a minimalan rezultat za ulazak u finale bio je 560 čunjeva.

Najbolji je Lončarević Adrian sa 623 čunja iz КК Segedin – Mađarska, drugi je Кeregđarto Boris sa 606 čunjeva iz КК Petrovaradin, treći je Simonović Slobodan sa 605 čunjeva iz КК Beograd, a četvrti je Ostojić Goran sa 603 čunja iz КК Beograd.

Organizator КК “BAČКA” Novi Sad poziva sve na finale i uživanje u majstorskim nadigravanjima izvrsnih kuglaša i kuglašica.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments