Fizički napadnuti radnici “Čistoće” u Petrovaradinu

       

Iz JKP “Čistoća” saopštili su da je juče, oko 14 časova, u Livadskoj ulici u Petrovaradinu nekoliko građana fizički napalo njihove radnike.

“Kada je kamion našeg preduzeća u pokušaju da prođe pored nekolicine nepropisno parkiranih vozila prešao preko travnjaka na javnoj površini, nekoliko građana napalo je fizički ekipu JKP ‘Čistoća’, a jedan od radnika je pretučen i na teren je izašla ekipa Hitne pomoći”, navodi se u saopštenju “Čistoće”.
Kako 021 nezvanično saznaje, u pitanju su lakše povrede.
Dodaje se da su pripadnici policije potom izašli na teren i sačinili zapisnik, i da je istraga povodom ovog incidenta u toku.
“Apelujemo na građane da omoguće našim ekipama da neometano rade svoj posao, parkiraju svoja vozila na propisani način i posebno molimo sve građane da se ne obračunavaju fizički sa radnicima JKP ‘Čistoća”‘ koji ni u kojoj situaciji ne izazivaju incidente”, zaključuje se u saopštenju ovog preduzeća.
Izvor: 021.rs

4
Komentari:

4 Komentara
0 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
4 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
Gradjanin

Da li je realno da su svi portali preneli ovoliku laz? Coveku su unistili celo dvoriste, slomili kante i pritom bili jako bezobrazni?!!

Stanovnik Livadske

Gde su našli u Livadskoj travnatu površinu???

Išš

Ja bih da cujem obe strane .

Ugor

Kako se bahato ponašaju dobro je da svaki dan ne dobiju po tamburi!