(FOTO) Akcija sa saobraćajnom policijom

       

U okviru projekta Aktivni sa stilom danas, 28. juna sa početkom u 10 i 30 časova realizovana je javna akcija u saradnji sa saobraćajnom policijom.

Tokom akcije vozačima i putnicima koji su vezali pojas, poklonjeni su osveživači za auto i medenjaci sa logom akcije, na Bulevaru cara Lazara kod Fakulteta za sport i fizičku kulturu.

Podeljeno je 50 medenjaka i 100 osveživača za automobile. Svega 2 osobe nisu bile vezane sigurnosnim pojasom u autu, što je veliki pomak u odnosu na slične akcije koje su sprovedene u prethodnim godinama.

Organizacija “Aktiv NS“ uz podršku OPENS2019 i u partnerstvu sa udruženjima “Eko kurir“ i “Super aktivan“, realizuje projekat “Aktivni sa stilom“. Projekat ima za cilj pre svega promociju zdravih stilova života među mladima u Novom Sadu. Konkretne aktivnosti su usmerene na razvijanje ekološke sveste, promovisanje biciklizma, planinarenja, orijentiringa i fizičkih aktivnosti u prirodi, kao i promociji bezbednog ponašanja u saobraćaju među mladima.

Već sutra u Eko kući na Telepu, održaće se aktivnosti povodom obeležavanja Dana Dunava, posetiocima će biti na raspolaganju besplatni tehnički pregledi za biciklove, druženje na dva točka i žurka za kraj. Sve je potpuno besplatno i svi su dobrodošli.

Autor: nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Srba
29/06/2019 14:47

Zašto su samo džipovi na slikama?