Brojni Novosađani u subotu, 1. februara pratili su sa oduševljenjem peto urbano snoubord i ski takmičenje City Jam. Odmah na početku, adrenalin se osetio u vazduhu, takmičari su se spremali za stazu, dok je publika sa nestrpljenjem čekala uzbudljive snoubord i ski trikove. 

Ove godine, na tron se popeo Bugarin Simeon Mitrev ostavivši publiku bez daha, kao i žiri, trikom koji je prvi put viđen na ovom elementu u Novom Sadu.

Drugo mesto u borbi protiv “gvozdene zveri”, zauzeo je Slovenac Nejc Ferjan koji je prošle godine uživao u tituli pobednika, dok je na trećem mestu bio, skijaš Žiga Kovačić, koji je takođe došao iz Slovenije.

U pauzi od takmičenja, na platou Spensa posetioci su mogli da uživaju u koreografijama plesnog udruženja “Groove”, dok je odlični di džej Rasheed sve vreme držao uzavrelu atmosferu.

Ove godine, vreme nije išlo na ruku organizatorima ali ravnica ipak nije ostala bez staze, takmičenja i pravog ski centra.

Organizator ovog zimskog zabavno – sportskog događaja Avalanche Risk CITY JAM je Udruženje “Friška gora”, uz podršku OPENS-a (Novi Sad evropska prestonica mladih), Smoking-a, SPENS-a i drugih partnera.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments