(FOTO) DETALJI NEZGODE NA KLISI: Maloletnik vozio preko 100 na sat, udario u Pežo iz kog je ispala trudnica, pa se zakucao u parkiranu Alfu i banderu

       

U nezgodi koja se dogodila večeras oko 20 časova samo pukom srećom nije bilo teže povređenih. Sled događaja gotovo je filmski.

Maloletni muškarac koji poseduje probnu dozvolu, kretao se velikom brzinom od preko 100 na sat, Ulicom Otokara Keršovanija, na raskrsnici sa Zadružnom ulicom naleteo je na Pežo 206 u kom je bila trudnica.

Od siline udara, trudnica je ispala iz auta i završila u jendeku, a Merceses je nastavio i udario u parkirani Alfa Romeo i u banderu.

Vozač automobila u kom je bila trudnica navodno je imao alkohola u krvi, a prošao je sa povredom lakta. Maloletnik i njegova dva saputnika nisu povređeni. Trudnica je bila svesna i upućena je na dalje preglede i dijagnostiku.

Delovi su rasuti desetinama metara okolo, a automobili su potpuno smrskani. Komšije su nam rekle da su mislili da je automobil eksplodirao.

Autor: nsuzivo.rs

3
Komentari:

3 Komentara
0 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
3 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
Drug Ilija

Srbija traži najstroži zakon- doživotnu kaznu u radnim zatvorima, tipa kamenolomi i rudnici za Narko dilere i počinopce naj težih krivičnih dela!

zdrs

Oduzeti dozvolu trajno i dati par godina zatvora za pokusaj ubistva. Previse idiota na ulicama..

droctagonapus

Super. Maloletnik sa probnom dozvolom vozi 100km/h, pijani vozac drugog auta i trudnica koja nije bila vezana pojasom. Svi u prekrsaju.
Saobracaj nam je kriminalan. Kao da zivimo u Tanzaniji.